Kafaya Tık Tık Tık

7 dakika


Ah şu babyboomer jenerasyon, işte 65 yaş üstü “ sen ne bilcen velet”çi takımı… o takım yeni jenerasyonların her şeyine düşman.

Onlar el tutmadan, yüz görmeden evlenenler.

Onlar erkek kadını döller de doğanlara bakar diyenler.

Onlar maalesef anne ve babalarından dayağın hasını yemiş de canım anam diye koluna yazdırmış olanlar.

Stockholm Sendromla , öz varlığa duyulan saygının eksikliğiyle bugünün : “cebindeki telefonu çıkar “ adlı dayılarına dönüşmüş Kişiler.

Onlara çocukları hiç dürüst değildir. Onlar hep tasarruf derler ve kapılarına gelen taksitçiden senetle ,en lüks tencere takımı zannettikleri takıma , yıllarca pazar parasından arttırıp ödeme yapar ya da davalık olurlar. Sonra da bizim tüm dünyadan pazar payını en minimuma indirdiğimiz mallara nasıl bu denli az para ödediğimizi anlamadan, “internetten alınır mı beaaaa”… diye çıkışırlar. Hep kızgındırlar çünkü bu hayatta yapamadıkları ne varsa SİZ ,YAPABİLEN YENİ ÇAĞ İNSANISINIZ!

Daha dürüstsünüz çünkü BİREYsiniz, liderlik değil benlik ve kolektif bilinç en önemli bilinciniz.

Farkları düşünelim;

90’larda dansöz izlerken utanmadınız mesela , siz de onunla oynadınız.

Huysuz virjin, transseksüel, ahlak bozan demediniz; yaşlı nenenizin basma eteği ve eşarbıyla kadın, babanızın kasketi annenizin göz kalemiyle çizdiğiniz bıyıkla erkek oldunuz, tüm evi kahkahaya boğdunuz.

O sıralar sizi ahlak bekçisi ahlaksız kovalayanlar yoktu. mesela o ahlak bekçileri para verince 12 yaşında kızı cami tuvaletinde iğfal edebilir zannediyor kendisini çünkü babası onun kız arkadaşıyla yaşaması gereken ön sevişmeyi, zürafa sokakta beden işçileriyle yaşattı.

Babası tarafından , “parayla sevişme satın alınır” adlı milli olma öğretisi işlenen bu çocuk bugünün ahlak timsali, şort giyersen “sürterim sana” adlı oyunu oynuyor sürekli.

Mesela , bugün bir video dolaşıyordu, bir kadın dövülüyor herkes de izliyor.

İzleyenlerin yaşlı olanları bizim boomerlar, diğerleri de boomercılar.

Siz yeni çağ insanları, bir evde kızlı erkekli kolektif yaşar, para biriktirir, en iyi telefonu alır ve hatta en iyi yerde ev kiralayacak paraya içerik üreterek ulaşırsınız. Dayılar bunu yapamaz.  Dayılar için sevişmek cebindeki paranın çoğunu vermek demek. Sizin içinse katrilyonlar bile aşkla sevişmenin yerini tutamaz.

Aranızdaki  fark çok büyük. Bu sebeple babyboomer tahakkümünü yıkınız ve kendiniz olunuz.

Sevişmek ahlakınız yani eski İstanbul diliyle biriyle birbirinizi sevebilme özgürlüğünüz hiç bir prangaya boyun eğmemeli.

O jenerasyon maalesef ki yeryüzünün ömrünü tamamlamış bir hücresi. Üstelik hâlâ işe yarayan bir beyin hücresi değil, kansere dönüşmeye müsait bir bağırsak hücresi…

Söylediklerinin hep tersini yaparlar onlar, Dayak yememek için hep yalan söylemişlerdir, bu yüzden o tersini yapmacıklar. Sizlerse BEN BÖYLEYİM diyerek birey olmuş şahane varlıklarsınız.

HAYATINIZI KARARTAN “KAFAYA TIKTIKTIK” baby boomerlar için hepinizden özür dilerim. Fenomen olup sizi aydınlatmadık.


Beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

N.söz Uçar<span class="bp-verified-badge"></span>

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about personality
Trivia quiz
Series of questions with right ve wrong answers that intends to check knowledge
Story
Formatted Text with Embeds ve Visuals
Video
Youtube ve Vimeo Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF